Επιβεβαιώστε την αυθεντικότητα 

του κωδικού της Σφραγίδας σας ή ελέγξτε εάν η επωνυμία συμμετέχει στο πρόγραμμα Επώνυμων Προϊόντων
The Swarovski Seal

Η σφραγίδα Swarovski περιλαμβάνει τα τελευταία χαρακτηριστικά ασφαλείας. Εκτός από το ολόγραμμα, κάθε ετικέτα και αυτοκόλλητο έχουν ένα μοναδικό 16-ψήφιο κωδικό ο οποίος αναγράφεται στη μπροστινή πλευρά ακριβώς κάτω από την σφραγίδα.

Εάν δεν έχετε διαθέσιμο κωδικό, μπορείτε επίσης να ελέγξετε εάν το προϊόν σας προσφέρεται από επωνυμία που συμμετέχει στο πρόγραμμα Επώνυμων Προϊόντων.

Εάν δεν έχετε κωδικό, μπορείτε να ελέγξετε εδώ εάν το προϊόν σας έχει κατασκευαστεί από επωνυμία που συμμετέχει στο πρόγραμμα Επώνυμων Προϊόντων.

επίσημη άδεια:
  Ελέγξτε το

  ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ

  Η επωνυμία #brand# συμμετέχει στο πρόγραμμα Επώνυμων Προϊόντων της Swarovski και, ως εκ τούτου, είναι εξουσιοδοτημένη να χρησιμοποιεί τη δήλωση «κρύσταλλα από τη Swarovski®» και τη Σφραγίδα «Κρύσταλλα από τη Swarovski®» για τα προϊόντα της, τα οποία πωλούνται υπό την επωνυμία #brand# που χρησιμοποιεί 100% Κρύσταλλα Επώνυμης Μάρκας Swarovski®.


  Η επαλήθευση απέτυχε

  Δυστυχώς, η επωνυμία αυτή δεν μπορεί να εντοπιστεί στη βάση δεδομένων μας. Εάν έχετε ετικέτα ή αυτοκόλλητο Σφραγίδας με κωδικό και θέλετε να ελέγξετε για ποια επωνυμία εκδόθηκε ο κωδικός, πληκτρολογήστε τον κωδικό στην ενότητα «επαλήθευση κωδικού».

  Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ SWAROVSKI

  επειδή αγαπάμε τα κρύσταλλα

  Το πάθος μας είναι να φτιάχνουμε τα καλύτερα κρύσταλλα στον κόσμο. Με τη μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών, την καλύτερη αντοχή που μπορείτε να βρείτε και που κατασκευάζονται με υψηλές προδιαγραφές.

  Αυτή η μοναδική λάμψη χαρακτηρίζει τη Swarovski από το 1895. Έχει εμπνεύσει γεννεές σχεδιαστών παγκοσμίου φήμης και έχει γεμίσει τις ζωές των ανθρώπων με αίγλη.

  Για αυτό θα πρέπει να αναζητάτε τη σφραγίδα Swarovski από τους επίσημους συνεργάτες μας.

  Και επειδη την αγαπάμε τόσο πολύ, θέλουμε να ξέρετε πώς να αναγνωρίζετε τα προϊόντα που έχουν διακοσμηθεί με κρύσταλλα από τη Swarovski.

  choo-shoe-seal